La Mama LUX paketi

Za sva Vaša čula spremili smo jedinstvene luksuzne pakete hrane, pripremljene sa ljubavlju i  visokom notom hedonizma. Na Vašu adresu će paket stići uvek svež jer ih pripremamo po porudžbini. Vaše vreme nam je dragoceno pa ga mi štedimo za Vas spremajući Vam svaki obrok tako da se osećate kao da ste na pravoj gozbi!

High Tea: 4500 RSD

Za Vaš potpuni užitak kombinacija neprikosnovenih ukusa najkvalitetnijih suhomesnatih proizvoda, odabranih sireva, ručno pravljenih namaza, nekoliko vrsta salata i salatnih preliva, više vrsta čokoladnih kolača, suvo i sveže voće i još mnogo toga u obliku zalogajčića i kanapea kako bi Vaš dan bio potpun od jutra do mraka.

Srpski mezetluk: 4500 RSD

Probrali smo najbolje od najboljeg, bilo da su u pitanju mesni proizvodi, salate, namazi, vrhunski sirevi i namazi, sveže i sušeno voće, orašasti plodovi, raznovrsno povrće, sveži sokovi i ostale delicije koje spremaju naši kuvari.

Lovers Box: 4500 RSD

Za celodnevni užitak sa Vama dragim ljudima kombinacija slatko-slanih delicija na koju niko neće ostati ravnodušan! Najkvalitetniji mesni proizvodi, pažljivo probrani sirevi, slatko slani krosani-nutela, jagode, šlag, čokolada, nekoliko vrsta svežih salata…sve sto čini druženje potpuno!

Balans: 4500 RSD

Izbalansirajte Vaš organizam vrhunskim ručno pravljenim proizvodima od piletine, projicama raznih ukusa, svežim salatama i salatnim prelivima, domaćim krekerima sa nekoliko vrsta semenki, svežim voćem, slatkim đakonijama i raznim iznenađenjima koje su samo za Vas pripremili naši kuvari!

Posni: 4500 RSD

Domaće pecivo sa više vrsta semenki, odabrani izbor riba i ribljih proizvoda, nekoliko vrsta  salata, sveže i sušeno voće, ručno pravljeni namazi, nekoliko vrsta kolača i mnogo toga za potpuni užitak!

Elegance: 4500 RSD

Doživite pravu eleganciju uz naš najnoviji lux paket stvoren za neponovljive utiske koje ćete dugo pamtiti. Neprikosnovena kombinacija slanih i slatkih delicija osvojiće Vas na prvi zalogaj. Samo za Vas spojili smo najfinije sastojke lux sireva i suhomesnatih proizvoda, prefinjenog lisnatog testa u koje smo ušuškali najfinije kremove, ručno pravljene  slatkiše koji će vas potpuno očarati, neizostavnih badema i lešnika, suvog i svežeg voća i još mnogo toga spremog da vas ostavi bez daha! Osetite se elegantno uživajući u našem Elegance box-u!

 

Handmade :

Svaki obrok priprema naš tim, koji vredno radi i trudi se da prenese svu ljubav pripreme obroka u vaše porudžbine.

Čuvanje:

Najbolje je da po prijemu paketa isti stavite u frižider i po potrebi vadite i konzumirate.

Poručivanje

Ukoliko poručujete ketering za do 10 osoba možete se javiti 1 – 2 dana ranije.


Ukoliko poručujete za više od 10 osoba bilo bi poželjno da se javite 5 dana ranije.

Načini poručivanja:

Telefonom pozivom na broj:
064 64 34 124  od 09:00h do 17:00h
064 82 78 441  od 09:00h do 17:00h    
013  33 20 20   od 08:00h do 22:00h  

Mejlom na: Info@lamama.co.rs    

Poželjno je da uz porudžbinu dostavite:

  • Broj osoba – odraslih i dece
  • Lokaciju za dostavu
  • Vreme dostave
  • Posebne želje

Dostava

Dostava na željenu lokaciju.

Za sve porudžbine naših LUX i FIT paketa dostava na teritoriji Pančeva, Beograda i Novog Sada je BESPLATNA!

Ambalaža

Sva naša staklena, prohromska i drvena ambalaža je povratna, dok su kartonski i pvc ovali i posude nepovratne – jer smo dali sve od sebe da budu ekološki prihvatljive.

Pošaljite nam upit

Pozovite nas